Veckans nyhet v.39

Tja
Veckans stora nyhet är såklart massakern i Finland. Även ifall säkert 99.9% av skolans elever redan har skrivit om denna nyhet och alla säkert redan är trötta på den, så ska ni f*n få höra den igen.
I tisdags morgon så gick Matti  Saari in i ett klassrum på sin skola där det pågick en tenta. Inne i klassrummet öppnade han eld mott eleverna och läraren. Efteråt så tände han eld på rummet. Totalt så dog tio personer, åtta män och två kvinnor. Efter att ha tänt eld på flera ställen av skolan så vände även Saari pistolen mott sig själv. Han avled senare på ett närliggande sjukhus. Detta är den andra skolmassakern i Finland på mindre än ett år och hela landet är i chock. Saari ska ha förts in för förhör hos polisen på måndagen efter att han hade lagt upp hotfulla videor på youtube. Polisen som förhörde honom såg inget verkligt hot i Saari och han fick gå fritt och även behålla sin vapenlicense.
Att något sånt här kan hända igen tycker jag är oroligt. Specielt att Saari hade fått behålla sin licens trots att han hade vissat sig vara hotfull.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0